Кадър: БНТОтсрочването на Брекзит до 31-ви октомври е компромис, защото едни

...
Кадър: БНТОтсрочването на Брекзит до 31-ви октомври е компромис, защото едни
Коментари Харесай

Анализатор: Ситуацията с Брекзит дойде до гуша на много хора

Кадър: Българска национална телевизия

Отсрочването на Брекзит до 31-ви октомври е компромис, тъй като едни желаеха отлагането да е до края на годината, а други – до март идната година. Това съобщи в утринния блок на Българска национална телевизия Весела Чернева от Европейския съвет за външна политика по отношение на последните събития към излизането на Англия от Европейски Съюз.

,,Цялата тази неустановеност сътвори доста проблеми за европейските жители, тъй че всички тези хора, бизнес, пари трябваше да бъдат някак си наместени и успокоени. От друга страна обаче Франция и още няколко страни бяха изгубили самообладание. А това че Европейски Съюз непрекъснато би трябвало да прави жестове към английското държавно управление, което единствено не знае какво желае – това пристигна до гуша на доста хора. Така че това е едно значително отсрочване. След още 6 месеца европейските жители се надяват Англия да е решила какво тъкмо иска``, разяснява още тя.

,,Във Франция има доста мощно възприятие, че френската национална система и европейската не работят. Макрон схваща, че би трябвало да бъде виждан като човек, който да донесе смяната във Франция и Европа, само че точно този муден Брекзит, който в никакъв случай не се случва, пречи на един подобен негов план``, заключи Чернева.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР